Vintertorget

Välkommen till Vintertorget! Här är plats där gamla och unga möts i värme och julstämning. På vårt torg står en stor gran stadigt i mitten lyser upp omgivningen när mörkret lägger sig. Här, mitt i centrum finns det även en skridskobana från första advent fram till tjugondagknut. Vissa dagar hålls det dessutom spännande evenemang och aktiviteter på Vintertorget!

Vintertorget 2018

Skridskobanan

Skridskobana!

Här finns hjälmar och skridskor att låna under de bemannade timmarna!

Bemannade tider: 

Vardagar: 16-19 

Lördag & söndag: 12-17

Evenemang

 (I urval) 

Läs om alla evenemang på Vintertorget här!  

2 december
I samband med julskyltningen är det invigning av Vintertorget. Då väntas en folkfest där man kan inhandla knäckäpplen, lämna sin önskelista till tomten och åka ett premiäråk på skridskobanan. Trollkarlen Mike busar till det på scenen och fågel viskade i örat ett en och annan julponny kommer gnägga på torget.

8 december 
Den som vill, vågar och kan utmana IK Oskarshamn på skridskobanan.

9 december

Santa Run! Då kommer det att springa runt massor av tomtar i stan! Detta är en dag som våra yngsta invånare inte får missa! Trolle & Trollis kommer nämligen att spela jullåtar, måla ansikten och leka med ballonger hos oss på Vintertorget. Man kan även passa på att ta ett fotografi med självaste jultomten som kommer sitta i sitt hus på torget.

13 december

lyser Oscarsgymnasiets elever från den estetiska linjen upp Vintertorget med sin glans. Årets lucia kommer att krönas efter en sprakande, spännande ljusshow som innefattar gyckleri och eld.

16 december

Denna dag fylls centrum av toner i julens anda.

Vi ses på Lilla Torget i vinter, ända fram till dess att vi raskar ut granen 13 januari!  

attraktivaohamn_vintertorget_a3_julskyltning-page-
attraktivaohamn_vintertorget_a3_181203_raett-page-