Ledarskapsdag den 16 november

Den 16 november bjuder Oskarshamn kommun och Centrum för Ledarskap i Småland/ Linnéuniversitetet in till en ledarskapsdag på Forum i Oskarshamn. Temat för dagen är "Ledarskap i förändring, förnyelse och digitalisering för industri, handel och samhälle".  

maskroslogga

Under dagen kommer vår moderator Kristina Alsér att leda besökarna genom ett program fullt med intressanta föreläsningar och workshops.

Programmet för dagen uppdateras kontinuerligt på vår programsida som du finner i menyn till höger.  De två första föreläsarna att presenteras är Arash Gilan och Magnus Forslund. Dagen innehåller även intressanta workshops med bland annat ÅF, SKB, Elajo, Move Management. 

Bland deltagarna hittar vi kommunens olika chefer inom alla olika enheter, självklart ska även du och ditt företag vara med. I nuläget är över 100 personer anmälda och antalet platser är begränsade, så skicka redan in din anmälan genom att klicka här.

Har du frågor kring Ledarskapsdagen ska du kontakta projektledaren:
Maria Elander
070-305 42 15
[email protected]

Finansiärer

finansiaerer

Centrum för Ledarskap i Småland är ett projekt som finansieras av Regionförbundet i Kalmar Län, Region Kronoberg, Region Jönköpings Län och Familjen Kamprads Stiftelse. 

Arrangörer

arrangoerer

Sponsorer

sponsorer