Oskarshamnsmaterial

Här har vi samlat promotionmaterial för platsen Oskarshamn, för dig att använda och sprida. Du hittar bland annat ett Oskarshamnsbildspel, logotyp för Oskarshamnshjärtat och flertalet Youtube-filmer. Har du frågor kring materialet är du välkommen att mejla info@oskarshamn.com.

Oskarshamnsbildspel

Nedan ser du ett filmklipp med bildspelet om Oskarshamn. Detta kan du med fördel låta rulla i bakgrunden under en föreläsning, på en skärm i ett väntrum eller lounge etc. Bildspelet finns att ladda ned via länken nedan, men ligger även uppladdat på Youtube, dock utan en s.k. loopfunktion, vilket du har på exempelvis Windows Media Player eller VLC. oskarshamn_pin_cyan_webb

 


Youtube-filmer

Här har vi ett antal filmer som marknadsför hela platsen Oskarshamn, genom bland annat evenemang, fiske och skärgård samt den nya stadsdelen Inre hamnen.

Skärgården i småländska Oskarshamn


Fiske i småländska Oskarshamn


Oskarshamn - den nya evenemangsstaden!


Projekt Inre hamnen: den nya stadsdelen 


Här finns ett flertal olika inspirationsfilmer gällande projektet Inre hamnen i Oskarshamn. Projektet har även en egen webbplats, där du hittar mer information och fler filmer.


Övernatta i Oskarshamn


Shoppa i Oskarshamn

Föreningen Handel Oskarshamn har i dagsläget nästan 60 medlemmar bestående av butiker, salonger, konditorier och restauranger. Ett presentkort har tagit fram som gäller i samtliga Handel Oskarshamns medlemsbutiker. Läs mer om medlemmarna, presentkortet och Handel Oskarshamn genom att klicka här.