Biljetter

Biljetterna kostar 975 kr exklusive moms per person. Du köper dem på Turistinformationen i Oskarshamn med kort eller mot faktura, alternativt kontaktar du Johanna Asp för mer information kring de olika galapaketen.

Biljetter till årets gala

Vi vet att de brukar gå åt som smör i solsken och vill du säkra din biljett kan du kontakta Johanna Asp på oskarsgalan@oskarshamn.com, 0725 60 80 72, för mer information om olika galapartnerpaket där minst två biljetter ingår. För 1095 kr (inkl.moms) får du gala, trerätters meny, underhållning och fest, allt i ett!

Oskarsgalan öppnar 17.15 då är det mingel och bubbel. Till bords sätter vi oss 17.55 för att njuta av prisutdelning och underhållning. Ca 20.00 bjuds vi en trerättersmiddag. Det kan således vara klokt att inte komma helt utsvulten till galan. Efter middagen dansar vi loss till härlig musik och njuter av högklassig underhållning. En helkväll helt enkelt!

Smidigare beställningssätt!

vinnare1

Precis som förra året erbjuder vi ett smidigare sätt för dig att beställa dina partnerpaket och galabiljetter. Klicka här eller nedan på "Till beställningsformuläret" för att komma till vårt beställningsformulär. Galabiljetterna kostar 975 kr exkl. moms, inkl. trerättersmiddag, dryck,  prisutdelning, underhållning och efterfest. Har du några frågor, funderingar eller vill boka ditt paket via telefon, kontakta gärna vår säljansvarige, Johanna Asp, på 0725 608 072.

Till beställningsformuläret.

Bli en del av galan som silverpartner

silverpartner

Kort beskrivning av några av förmånerna som silverpartner:
Som silverpartner exponeras ni med ert företags logotyp i Oskarsgalans marknadsföring. Ni kommer att synas med ert varumärke i all trycksaksproduktion och via annonsering som kommer att ske under våren i Oskarshamns-Tidningen, vid cirka femton tillfällen. I inledningen av galan visas en tackfilm för publiken. Ni som silverpartner får extra fokus med större logotyp och längre exponering. Dessutom ingår fem galabiljetter. 
Fullständig beskrivning av silverpaketet.

Bli en del av galan som bronspartner

bronspartner

Kort beskrivning av några av förmånerna som bronspartner:
Som stolt bronspartner till Oskarsgalan exponeras ni på galans webbplats och i galans sociala medier (Twitter, Facebook, Instagram) med ert företagsnamn. Ni får utrymme i tackfilmen som visas i inledningen av galan. Ni exponeras även med ert företagsnamn i galans programblad, vilket återfinns vid varje bord. I ert partnerskap som bronspartner ingår två galabiljetter. 
Fullständig beskrivning av bronspaketet.