Folkets pris

og2018_10years_xl_beige

Nominera din kandidat och vinn två galabiljetter som tack för hjälpen!

Med Folkets pris hoppas vi på ett stort engagemang från alla Oskarshamnare. Vad kan egentligen vara finare än att få Folkets pris?

Alla platser behöver någon som går före. Någon som bryter ny mark och som vågar ta för sig för att nå utveckling och framgång.

Vi vill, med folkets pris, hitta och hylla personer, företag och organisationer som inte alltid rättar in sig i ledet, de som lyser starkt och som med kraft och energi bidrar till utveckling, tillväxt och attraktivitet i Oskarshamn.

Det är nu dags för dig att hjälpa oss genom att nominera din kandidat till Folkets pris. Som tack för hjälpen är du med i utlottningen av 2 biljetter till galan! Vi älskar att se alla hjältar som hyllas denna glittriga afton och vill såklart att du som visar ditt engagemang för våra lokala förebilder också ska få vara med denna kväll. Mejla in din nominering till oskarsgalan@oskarshamn.com

Kriterier för Folkets pris lyder: En person, ett företag eller en organisation som bidragit till Oskarshamns attraktivitet och tillväxt inom närings- eller föreningsliv. En person, ett företag eller en organisation som dessutom är förebild och inspirerar andra att starta, driva och utveckla verksamheter i Oskarshamn.

Förra årets vinnare var Blåkulla swimrun.

blaakulla swimrun vinnare2017-12-05