Bli en del av Kulturnatten 9 november 2018

kulturnatten_cmyk

Fredag den 9 november 2018 vill kulturavdelningen erbjuda oskarshamnarna en ljus och lustfylld kväll att umgås. Tillsammans med kultur- och föreningsliv, studieförbund, organisationer, företag, enskilda kulturutövare och den viktigaste deltagaren av alla, dig, vill vi skapa några intensiva och sprakande timmar för möten och upplevelser.

Tid och plats

Fredag 9 november, ca tid: 17.00- 24.00
Plats: Centrala Oskarshamn, (finns önskemål om att arrangera något utanför centrum finns det såklart inga hinder för det)

Kulturnatten ska vara tillgänglig och det är därför viktigt att sträva efter fri entré till arrangemang och programpunkter under kvällen. Att som utställare sälja sin konst, lokalproducerade produkter eller något liknande under kvällen är dock tillåtet och välkommet.

Bord/tält eller andra tillbehör som kan behövas för att ställa ut ordnas i första hand av respektive utställare/förening men vid behov försöker vi lösa det gemensamt. Finns det önskemål om hjälp till att hitta en lokal/plats för att arrangera program så försöker vi också lösa det efter bästa förmåga.

Vill ni/du vara med och skapa kulturnatten 2.0 tillsammans med oss genom att på något sätt medverka i programmet för kvällen? Hör av dig och berätta vilket program/innehåll/utställning ni/du skulle vilja delta med samt kontaktperson. Beskriv också eventuella önskemål om hjälp.

Hör gärna av dig om du/ ni har andra frågor eller funderingar kring kulturnatten 2.0. Det kan bli en fantastisk kväll när vi gör det tillsammans!

Kontaktuppgifter:

Johanna Asp, Attraktiva Oskarshamn
johanna.asp@oskarshamn.com
072-560 80 72